top of page
  • Forfatterens bildeRenate E

RTT - hva er det?

Oppdatert: 29. jun.

RTT står for raskt transformerende terapi (Rapid transformational therapy) og er en rask form for hypnoterapi.

Og med rask, menes at vi går raskt til roten i stedet for å bruke tid på ting som er mindre relevante - behandlingstidene hos RenTerapi er likevel mellom 1,5 til 2 timer.


Siden RTT går målrettet til roten av et problem, vil mange oppleve gode resultater allerede etter bare én behandling. De fleste foretrekker likevel mellom 3-6 RTT timer fordi roten av problemet kan ha flere lag som trenger tid å løses opp i.

Det kommer selvsagt helt an på problemstilingen, og vi får ikke lov til, akkurat som hos andre behandlere, å garantere noe. (Selv om vi ofte vil...)

Flere faktorer spiller inn på resultatet, og mye er opp til hver enkelt klient.

I RTT bruker vi hypnose, og det kan kanskje høres litt skummelt ut. Men, det er faktisk en tilstand vi alle er bedre kjent med enn vi tror.

Hver dag når vi legger oss, har vi noen øyeblikk i denne tilstanden rett før vi sovner.

Noen ganger har vi såkalt sausestir, og andre ganger soner vi helt ut mens vi kjører bil eller driver med en hobby. Ofte merker vi nesten ikke at vi er litt hypnotisert.Har jeg kontroll?

Du tenker kanskje at hvis vi graver i underbevisstheten, så har du ingen kontroll på hva som skjuler seg der og kan komme frem. Det forstår jeg.

Dette var en stor bekymring jeg hadde også - før jeg faktisk prøvde det.

Kanskje hjelper det å vite at alt som kommer opp er taushetsbelagt.

I tillegg har jeg som terapeut hørt mye, så det skal en del til for å overraske.

Min rolle er heller ikke å dømme, men å hjelpe.

Og husk, det som ligger skjult i underbevisstheten har mye større kontroll over deg, enn om du åpner opp og tør å se på det.

Ved å tørre å se på det som ligger der får det mindre makt.

Når vi velger å ikke se på det, vokser det seg større der inne og kan lage all slags trøbbel som forvirrer og belaster systemet vårt.


Det kan hjelpe å teste ut demoversjon av Hypnose-meditasjon i forkant av en behandlingstime om du føler deg litt usikker.

Ønsker du å prøve det ut, kan du sende meg en melding i kontaktskjema, så sender jeg den til deg, helt gratis.

Det er en fin forberedelse til en behandlingstime med RTT - men det er ikke en nødvendighet å vite noe som helst om RTT før du prøver det

.

Under hele timen holder vi en dialog mellom oss - som terapeut har jeg absolutt ingen kontroll over deg eller din vilje (da hadde det vært mange hypnoterapeuter som var søkkrike med forferdelig dårlig karma!).

Du har kontroll - under hele prosessen.


Håper dette gav mer klarhet rundt Raskt transformerende terapi.

Og takk for at du leser!


Renate


Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page